Lovgivning

​Lovgrundlag for spillevirksomhed er beskrevet i Lov nr. 848 af 1 juli 2010, samt

lovbekendtgørelse nr. 1289 af 29 november 2019.

De væsentligste hovedtræk herfra er:

- De opstillede automater skal være godkendt af et akkrediteret institut, og være forsynet med et mærkat fra akkrediteret institut.

- Personer under 18 år må ikke spille på spilleautomaterne, og må ikke opholde sig i lokalet med spilleautomaterne, heller ikke i følgeskab med en person over 18 år. (Bemærk du skal være minimum 28 år for adgang i New Games).

- Indsatsen pr. spil må ikke overstige 1,00 kr.

- Gevinsten pr. spil må ikke overstige 600 kr.

- Gevinster udbetales i spillemærker, og disse kan veksles til kontanter.

- Gevinster og forudbetalte kreditter skal til enhver tid kunne udbetales. Det er dog tilladt at tilbageholde kreditter på 20 kr. eller derunder på betingelse af, at beløbet kan anvendes til fortsat spil.

- Spilleautomatens udbetalingsprocent, der skal kunne aflæses på spilleautomaten, må ikke være under 74 %.

- Spillemyndigheden har en hjælpelinje til ansvarligt spil. Du kan gratis få råd og vejledning på telefon 70 22 28 25, eller se hjemmesiden: Stopspillet.dk.

Ønsker du at udelukke dig selv fra online spil på internettet kan dette ske på: Rofus.nu

​Cirkulære om forbud mod tobaksrygning på offentlige steder er gældende i New Games Husum (Der er opstillet rygekabine i lokalerne). Sundhedsstyrelsen påpeger, at det er sundhedsskadeligt, at indånde tobaksforurenet luft. Du kan få hjælp til at holde op med at ryge ved at ringe til Stop-Linien på telefon8031 3131, eller prøv Stop - program på http://www.ddsp.dk/.

New Games Husum er underlagt en række kontrolinstanser:

​Spilleautomaterne er tilsluttet on - line forbindelse til Skat, således de enkelte spilleautomater kan kontrolleres. Spillemyndigheden besigtiger løbende lokalerne, og forestår herunder kontrol af automater og disses plomberinger. Københavns Kommune og Københavns Politi forestår løbende besøg i New Games Husum.

Kontakt os

New Games Husum ApS

CVR: 32295525

Frederikssundsvej 342, 1., 2700 Brønshøj

Klik her for rutevejledning

Tlf: ​3860 4300

Åbningstider

Alle dage 

09.00 - 23.15

Dørene lukkes for adgang kl. 22.00.